hondjeEen hond is de beste vriend van de mens, hij blijft je altijd trouw, speelt met je, knuffelt met je en houdt je altijd gezelschap. Een hond wordt simpelweg gewoon deel van de familie.

Uit een recent onderzoek bleek dat 90% van alle huishoudens het verlies van hun huisdier net zo zwaar opvat als die van een familielid of vriend. Dit is ook niet zo heel gek. De meeste honden creƫren een onafscheidelijke band met hun baasje. In de video hieronder is dat ook het geval. Er zou iets verschrikkelijks gebeuren, iets wat mij diep zou raken.

hondje

Het baasje van deze hond krijgt namelijk een beroerte. De hond rent vervolgens richting de ambulance, maar de deur wordt voor de neus van de hond gesloten. Daarom besloot de hond om dagen achterelkaar te wachten voor het ziekenhuis. De arme hond heeft geen idee wat er gebeurt.

Na een aantal dagen wordt de ziekenhuis deur geopend. Een vrouw in een rolstoel komt naar buiten gerold. Dit is het moment waarop het verhaal een onverwachte wending krijgt, ongelofelijk!

DEEL dit verhaal met al je vrienden op Facebook!

Bekijk hier de video: