De vrouw waar het om gaat is echt een geweldige ruiter die een vaste deelnemer is bij de paralympische spelen. In de onderstaande video kun je haar geweldige talenten zien.

paardjeeeeeeee

Toen ze aan het werk was in de manege, viel een baal hooi op haar van 75 kg, ze brak daardoor haar ruggengraat en sindsdien is ze verlamd vanaf haar middel tot haar benen. Ondanks deze tragische gebeurtenis is ze haar droom blijven volgen.Haar droom was van kinds af aan dat ze een professionele ruiter zou worden, en dat is gelukt! Prachtig toch ?

Misschien is het logisch om te zeggen dat Lauren en het paard een bijzonder mooie en sterke relatie hebben. Lauren mag dan wel misschien in een rolstoel zitten, dat doet niks aan haar prestatie af. Ze zorgt ervoor dat het paard alles heeft en een goede uitvoering doet. Dit is het gevolg van een 100% vertrouwen tussen paard en ruiter. Het is echt prachtig om te zien hoe ze te werk gaat!

In de video hieronder zien we hoe ze het paard controleert vanuit de rolstoel. Deel het filmpje met je vrienden en familie.